Suzuki New S-Cross

HYBRID

Следвай своя инстинкт и виж колко далеч може да те отведе свободата. Дали ще стигнеш до края на света вдъхновен от нови хоризонти или до поредното ежедневно предизвикателство точно зад ъгъла, с новия S-Cross ти винаги ще се наслаждаваш на шофирането по един и същ начин. Задай твоята дестинация сега!

Поискай ОфертаЗаяви Test Drive

AllGrip Select

Интелигентното 4×4 задвижване ви дава избор от четири режима, от които лесно да изберете най-подходящия за условията, в които шофирате. Просто изберете Auto, Sport, Snow или Lock и шофирайте с увереност – ALLGRIP SELECT ще се погрижи за останалото.

Режим Auto

Приоритизира намаляването на разхода на гориво в условия на нормално шофиране, като превключва на 4×4 само при отчитане на приплъзване.

Режим Sport

Подобрява пътното поведение в завои посредством изпращане на допълнителен въртящ момент към задните колела. Спортният режим оптимизира съотношението между натиска на педала на газта и подавания въртящ момент за по-пъргави реакции на двигателя.

Режим Snow

Осигурява отлична стабилност и подобрено сцепление, особено при ускорение, на сняг, по черен път или по други хлъзгави настилки.

Режим Lock

Този режим осигурява максимален въртящ момент, подаван към задните колела, за да излезете от ситуации с лошо сцепление като дълбок сняг, кал или сняг. Автоматично превключва на режим Snow при достигане на 60 км/ч.

Хибридна система 48V

Системата запазва регенерирана при намаляване на скоростта енергия и не се нуждае от външно зареждане. Когато автомобилът отчете, че шофьорът иска да ускори бързо, двете функции Torque-fill control и Torque boost добавят въртящ момент към двигателя с вътрешно горене. По този начин правят автомобила „по-отзивчив“ на командите с педала на газта и същевременно – по-плавен и по-пъргав при ускорение. Всичко това води до изключително пътно поведение при намален разход и CO

Хибридна система 48V

Безопасността преди всичко

Със Suzuki Safety Support може да разчитате на множество модерни системи за сигурност още от ниво GL.

Dual Sensor Brake Support – при откриване на опасност от удар първо предупреждава, а при нужда и спира автоматично.

Разпознаване на пътни знаци – разпознава и показва знаците на мултиинформационния дисплей.

Адаптивен круиз контрол с функция Stop&Go – ускорява и намалява скоростта в помощ на водача, за да поддържа безопасна дистанция до автомобила отпред.

Безопасността преди всичко

Със Suzuki Safety Support може да разчитате на множество модерни системи за сигурност още от ниво GL.

Dual Sensor Brake Support – при откриване на опасност от удар първо предупреждава, а при нужда и спира автоматично.

Разпознаване на пътни знаци – разпознава и показва знаците на мултиинформационния дисплей.

Адаптивен круиз контрол с функция Stop&Go – ускорява и намалява скоростта в помощ на водача, за да поддържа безопасна дистанция до автомобила отпред.

От второ ниво се добавят:

Система за следене на сляпата зона – открива превозни средства в слепите зони от двете страни зад автомобила.

Предупреждение за напречен трафик отзад – когато излизате от паркомясто на заден ход, ви предупреждава за автомобил, който се доближава откъм слепите зони отзад.

Предни и задни паркинг сензори.

В ниво GLX се добавя и камера с 360° обзор.

Просторно купе

Просторно купе

Щедрото пространство както в предната, така и в задната част позволява да се отпуснете, да релаксирате и да се наслаждавате на пътуването. Облегалката на задната седалка може да се регулира на две нива – за повишен комфорт или по-голямо пространство в багажника.

Панорамен покрив

Панорамен покрив

Двойните плъзгащи се стъклени панели създават изключително голям отвор на панорамния покрив, на който можете да се насладите от всяко място в автомобила.

Гъвкаво товарно пространство

Гъвкаво товарно пространство

Делимата в съотношение 60:40 облегалка на задната седалка и дъното на багажника, регулируемо на няколко нива, позволяват лесно да подреждате различни товари.

Цветове

ОБОРУДВАНЕ

NEW S-CROSS

GL

Акценти при ниво на оборудване GL:

Сигурност:  ABS с EBD ● ESP ● Dual Sensor Brake Support ● предупреждение и предотвратяване напускането на пътната лента и криволичене ● разпознаване на пътни знаци ● асистент при потегляне при наклон ● предупреждение и асистент при аварийно спиране (Brake Assist) ● адаптивен Cruise Control ● ограничител на скоростта ● система за следене на налягането в гумите (TPMS) ● камера за заден ход  ● 7 въздушни възглавници  ● делима задна облегалка (60:40)и др.
Комфорт:  електрически предни и задни стъкла ● климатик ● 7-инчов сензорен дисплей с Apple CarPlay, Android Auto, аудио и Bluetooth ● електрически регулируеми и отопляеми външни огледала ● регулиране на фаровете.
Екстериор: гуми 215/55 R17 с алуминиеви джанти ● тонирани стъкла ● защитни вежди на калниците в черно ● LED светлини и др.

NEW S-CROSS

GL+

Акценти в ниво на оборудване GL+ (в допълнение на ниво GL):

Сигурност: задвижване AllGrip (само за 4WD) ● следене на мъртвата зона (Blind Spot Monitoring) ● Следене на автомобили идващи напречно отзад (Rear Cross Traffic Alert) ● Парктроник – отпред и отзад ● автоматични чистачки ● автоматично настройване на височината на светлините ● фарове за мъгла и др.

Комфорт: двузонов климатроник с поленов филтър ● система за безключово стартиране на автомобила (Keyless Push Start) ● електрически сгъваеми и отопляеми външни огледала с вградени мигачи ● отопляеми предни седалки ● пера за смяна на предавките (само за АТ) ● отопление на пътниците отзад ● кожен волан ● регулиране на облегалката на задната седалка в 2 позиции ● свръх тонирани задни стъкла ● осветление в краката на водача и пътника до него ● подлакътник отпред и отзад и др.

NEW S-CROSS

GLX

Акценти в ниво на оборудване GLX (в допълнение на ниво GL+):

9-инчов сензорен дисплей с Android Auto и Apple CarPlay ● камера с 360° изглед ● навигационна система  ● кожен салон  ● централен високоговорител  ●  двуцветни алуминиеви джанти и др.

NEW S-CROSS

GLX SR

Oборудване GLX SR (в допълнение на ниво GLX):

● отваряем панорамен покрив с двойно стъкло

4,2%

4,2% финансов лизинг

Обратно изкупуване?

Ние ще определим справедлива цена за вашия стар автомобил.

sales@suzuki-gauto.bg

гр. София 1324, ж. к. Люлин 7
бул. “Царица Йоанна” №49

Работно време

Понеделник - Петък: 9:00 - 18:00

Събота: 9:00 - 15:00

Неделя: почивен ден

гр. Бургас, район “7-ми километър”

Свържете се с нас

Модел

Тип

Тип

Pin It on Pinterest

Share This