Suzuki HYBRID Campaign

Suzuki HYBRID

ХИБРИД ЗА БЪДЕЩЕТО. ДОСТЪПЕН СЕГА.

Притежаването на хибриден  автомобил е по-лесно от всякога!

HYBRID технологията на SUZUKI е достъпна за всички

и предлага следните  предимства:

Suzuki HYBRIDМАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ
Иновативната HYBRID технология на SUZUKI използва енергията при намаляване на скоростта на автомобила, за да подпомогне ускорението на двигателя и подобри горивната ефективност.
Suzuki HYBRIDНИСКА КОНСУМАЦИЯ
Компактната HYBRID технология в комбинация с леката и издръжлива платформа HEARTECT, значително намаляват теглото на автомобила, което води и до понижаване на разхода на гориво.
БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ
HYBRID технологията се състои от ISG (интегриран стартов генератор) и литиево-йонна батерия, която се презарежда при движение. Това ви позволява да се възползвате от нейните предимства без ограничение в пробега.
НАМАЛЯВАНЕ НА РАЗХОДИТЕ
Закупуването на HYBRID автомобил означава не само значително намаляване на разходите за гориво, но и оптимизиране на експлоатационните разходи, тъй като не се изисква специална поддръжка на технологията.

КОМПАКТНА И ЛЕКА
Благодарение на компактната батерия, разположена под седалката на водача и тежаща само 6,2 кг, интериорът на автомобила запазва своя комфорт и функционалност.

ВЪЛНУВАЩО ШОФИРАНЕ
С иновативната HYBRID технология няма да ви се налага да променяте стила си на шофиране. Просто сядате зад волана и се наслаждавате на вълнуващо шофиране.

Suzuki HYBRID

ВИЖ  МОДЕЛИТЕ С HYBRID ТЕХНОЛОГИЯ В ГАМАТА НА SUZUKI IGNIS HYBRID И SWIFT HYBRID.

ЗАЯВИ TEST DRIVE ИЛИ ВЗЕМИ ЛИЧНА ОФЕРТА ОЩЕ СЕГА. 

За допълнително информация може да се свържеш с нас тук

 

Pin It on Pinterest

Share This