Suzuki 4x4 Allgrip

Suzuki 4×4 Allgrip

SWIFT 4x4

SWIFT 4x4

В Swift са събрани най-модерните технологии за безопасност като: предотвратяване на сблъсък с автомобили и пешеходци • предупреждение  и предотвратяване на неволна смяна на лентата • следене на сляпата зона • адаптивен круиз контрол • разпознаване на пътни знаци • предупреждение за странично приближаващ автомобил отзад • автоматично превключване от дълги на къси светлини и др.

IGNIS 4x4

IGNIS 4x4

Новият IGNIS е ново поколение SUV с ултра компактни размери, произведен в Япония, за който всеки любител на вълнуващите приключения в града и извън него мечтае:

  • с ALLGRIP AUTO 4х4 задвижване, което автоматично контролира поведението на автомобила и при нужда насочва въртящия момент към задния мост.
  • с Grip Control, която осигурява гладкото потегляне на автомобила при хлъзгава настилка.
  • с радиус на завиване от 4.7 м IGNIS е много маневрен и лесен за управление.
  • с пътен просвет 180 мм и ъгли за подход, подходящи за шофиране извън пътя.
VITARA 4x4

VITARA 4x4

VITARA винаги има изключително стабилно поведение, от доказаното 4х4 задвижване до най-съвременните системи за безопасност.  Оборудвана е с Allgrip Select с четири режима на шофиране:

Автоматичен режим (Auto) – дава приоритет на икономията на гориво за обичайни пътни ситуации и превключва на 4WD, когато бъде установено приплъзване.

Спортен режим (Sport)  – подобрява поведението в завой чрез разпределянето на повече въртящ момент към задните колела.

Снежен режим (Snow) – оптимизиран за сняг, кал или други хлъзгави пътни повърхности, увеличава сцеплението при ускорение и подобрява стабилността.

Режим със заключен диференциал (Lock)  – за да извади автомобила от сняг, кал или пясък.

S-CROSS 4x4

S-CROSS 4x4

Винаги е важно да направиш силно първо впечатление, но само ако го надградиш ще оставиш следа зад себе си. Точно това обещава S-CROSS – агресивна SUV визия и изключително пътно поведение на всякаква настилка.

Благодарение на – ALLGRIP SELECT може лесно да изберете  режим, който най-добре пасва на условията, в които шофирате. Просто изберете Auto, Sport, Snow или Lock и шофирайте с увереност, а S-Cross ще се погрижи за останалото.

В допълнение най-иновативните системи за безопасност Suzuki Safety Support ще осигурят безопасност и спокойствие в различни ситуации на пътя.

JIMNY 4X4

JIMNY 4X4

Конструиран да се справя с най-суровите атмосферни условия и терени, JIMNY отива там, където други се страхуват да стъпят. Отговори на предизвикателствата на природата с 4х4 AllGrip Pro. То позволява избор за задвижване между режимите 2H, 4H и 4L чрез лост, разположен в близост до този за скоростите и свързан директно с трансферната кутия.

2H предлага по-плавно и по-ефективно управление в града и по магистралите

4H позволява по-стабилно управление при усложнени условия и сняг

4L показва истинските възможности на JIMNY, когато се движи по стръмни склонове и през непристъпни райони.

Може да превключва между 2Η и 4Η по време на движение в права линия, със скорост, не по-голяма от 100 км/ч и между 4Η и 4L, когато е напълно спряло.

ACROSS Plug-in Hybrid 4x4

ACROSS Plug-in Hybrid 4x4

Екологичната Plug-in Hybrid технология среща свободата на 4х4 задвижването и резултатът е максимално удоволствие, проходимост и сигурност при минимален разход на гориво. Across Ви дава 306 к.с., ускорение от 0 до 100 км/ч за само 6 сек, 75 км движение в електрически режим при разход само 1 л /100 км.

За да използва максимално предимството, което дава Plug-in Hybrid технологията, задвижването на 4-те колела използва независим заден електромотор, който осигурява идеално разпределение на въртящия момент към задните колела в зависимост от условията на шофиране.

sales@suzuki-gauto.bg

гр. София 1324, ж. к. Люлин 7
бул. “Царица Йоанна” №49

Работно време

Понеделник - Петък: 9:00 - 18:00

Събота: 9:00 - 15:00

Неделя: почивен ден

гр. Бургас, район “7-ми километър”

Свържете се с нас

Модел

Тип

Тип

Тандер Корпорация

Авариен ремонт на пътя, Автодиагностика на адрес, Оглед на кола преди покупка

Pin It on Pinterest

Share This