Услуги

Ние разбираме, че продажбата на автомобил, мотоциклет и извънбордови двигател SUZUKI е само началото на нашето приятелство с клиентите и за да запазим тяхното доверие, ние винаги се стремим да им предоставяме професионални услуги с грижа и разбиране.

7 години гаранция за нови автомобили

7 години безплатна пътна помощ за нови автомобили

Гаранционно обслужване

SUZUKI предлага гаранционно обслужване за всички продукти закупени от официалната дилърска мрежа в страната, като гаранцията влиза в сила от датата на закупуването на продукта, отразена в придружаващата го гаранционна книжка.

През периода на гаранционния срок към SUZUKI могат да бъдат отправяни рекламационни претенции, свързани с дефекти на материалите или изработката, за които може да намерите информация в сервизната книжка. Гаранцията за добро функциониране на продукт SUZUKI изисква съвество отношение и от страна на притежателя му и спазване на указанията посочени в книжката с инструкции за употреба. В случай, че имате съмнения или се нуждаете от разяснения относно употребата на автомобила, мотоциклета и/или извънбордния двигател с марка SUZUKI, моля не се колебайте да се свържете с най-близкия до Вас оторизиран сервиз (виж контакти тук)

Моля имайте предвид, че нито един ремонт, осъществен в рамките на гаранционния срок, не подновява гаранцията на продукта.

Гаранционен срок и придружаващи книги за продукти SUZUKI:

Автомобили – гаранция от 7 години (3+4) или 140 000 км, което събитие настъпи първо;

Мотоциклети – гаранция от 2 години;

Извънбордни двигатели – гаранция от 3 години;

Автомобили под наем
Услугата ни автомобил под наем е подходяща за корпоративни клиенти и ваканционни пътници, които имат нужда от краткосрочно наемане на надежден и удобен автомобил. Благодарение на нашите добре обучени служители и разнообразния ни авто парк от компактни автомобили и високопроходими превозни средства, предоставяме постоянно високо ниво на персонализирано и професионално обслужване на изключително ниски дневни цени за пътуващите по работа или за развлечение.
Оперативен лизинг

SUZUKI България предлага удобно и гъвкаво решение за юридическите лица, които имат нужда от дългосрочно наемане на автопарк за своите бизнес нужди.

Оперативният лизинг е комплексна финансова услуга, която Ви позволява да изберете и наемете автомобил/и според Вашата конкретна необходимост и предпочитание за ниво на оборудване, цвят и т.н., като при това наемната месечна вноска се признава като 100% оперативен разход. Всеки месец в една единствена фактура Вие получавате месечна вноска с включени всички разходи за Вашия автомобилен парк – сервизно обслужване, смяна на консумативи, гуми, застраховки (винетка, данъци, ГТП) и др.

Услугата предлага пакет от решения, съобразени с индивидуалните нужди на клиента:

 • подръжка на автомобила в оторизирани сервизи на SUZUKI
 • извършване на всички необходими ремонти по автомобила
 • редовна смяна на консумативи
 • пълно покритие на застраховките от надеждна застрахователна компания
 • пътни такси
 • осигуряване на заместващо превозно средство, докато Вашият автомобил е в сервиз
 • смяна на гумите според сезона – зимни и летни, и съхранение на комплекта, който не се ползва
 • 24-часова пътна помощ в цялата страна

Така Вие намалявате до минимум ангажиментите си и планирате разходите си по поддръжката на автомобилите във Вашата фирма и намирате доверен партньор, който ще Ви консултира професионално и ще намери правилното решение за Вашия бизнес.

Корпоративни продажби

SUZUKI България Ви представя своята услуга, насочена към бизнес клиенти. Програмата ни SUZUKI CORPORATE SOLUTIONS е насочена както към малки компании с автомобилни паркове от един автомобил, така и към средно големи и мултинационални кампании и техните служители, имащи право на служебен автомобил.     

Като корпоративен клиент Вие може да придобиете автомобил от гамата на SUZUKI при изключително атрактивни условия:

 • Професионално персонално отношение от наш експерт корпоративни продажби
 • Условия за продажба, обвързани с подписване на международни и национални рамкови споразумения
 • Индивидуални търговски отстъпки, обвързани с количеството закупени автомобили
 • Специални сервизни договори
 • Преференциални условия за финансиране

Клиентите, които могат да се възползват от програмата ни SUZUKI CORPORATE SOLUTIONS са:  

 • Компании, които ще купят един или повече автомобила, в рамките на една календарна година
 • Всички международни компании, подписали „Международни рамкови споразумения” (International Framework Agreements – IFA), с концерна SUZUKI, за покупка на леки автомобили
 • Всички национални компании, подписали „Национално рамково споразумение” (National Framework Agreement – NFA), с оторизираните клонове и дилърства в страната, за покупка на леки автомобили SUZUKI
 • Rent-a-car компании
 • Лизингови компании управляващи автомобилни паркове
 • Правителствени арганизации
 • Държавни и публични организации
 • Посолства и консулства

Ако Вие имате желание да направите пробно шофиране или да получите персонална консултация от наш експерт корпоративни продажби в предварително уговорено време и на удобно за Вас място, то ние сме на Ваше разположение.

Обратно изкупуване
Програмата за обратно изкупуване е създадена с внимание и разбиране към Вашите нужди да продадете лесно и изгодно сегашния си автомобил без значение на неговата марка и да го замените с нов. Чрез нея Вие получавате изключителната възможност да притежавате последен модел от гамата на SUZUKI, без да губите време в търсене на купувач за сегашната си кола, дори и ако тя е с все още неизплатен лизингов договор.

Всичко, което трябва да направите е да заявявате желанието си за обратно изкупуване на Вашия автомобил и след предварителна уговорка да го предоставите на нашия екип за експертна оценка.

Ние ще определим справедлива цена за автомобила на база неговата възраст, пробег, техническото състояние и общ външнен и вътрешен вид, вземаме под внимание и ценовите тенденции на пазара на употребявани автомобили в България, и директно пренасочваме финансовата оценка към Вашия нов избор.

SUZUKI си запазва правото да откаже обратно изкупуване на автомобил, за който не може да се докаже произход и сервизна история, първата му регистрация е преди повече от седем години и е с пробег над 200 000 км.

Употребявани автомобили
Услугата ни автомобил под наем е подходяща за корпоративни клиенти и ваканционни пътници, които имат нужда от краткосрочно наемане на надежден и удобен автомобил. Благодарение на нашите добре обучени служители и разнообразния ни авто парк от компактни автомобили и високопроходими превозни средства, предоставяме постоянно високо ниво на персонализирано и професионално обслужване на изключително ниски дневни цени за пътуващите по работа или за развлечение.
Oригинални части и аксесоари

Като производител на Вашия автомобил, мотоциклет или извънборови двигател, ние го познаваме най-добре и за това само в оторизираните сервизи на SUZUKI в страната Вие получавате наистина качествена диагностика и подробна информация за неговото състояние. Също така ние най-добре познаваме частите и консумативите, които са необходими, за да работи той безпроблемно и да гарантира Вашата безопасност. За всяка резерна част, закупена и сменена в оторизиран сервиз на SUZUKI, клиентът получава едногодишна гаранция. Винаги препоръчваме на своите клиенти употребата на оригинални резервни части със сертификат от производителя.

Ние разбираме колко специален е Вашият начин на живот и за това Ви предлагаме възможността да направите и своя автомобил и/или мотоциклет SUZUKI неповторим. Богатата ни гама аксесоари ще Ви помогне да персонализирате превозното си средство според своите специфични нужди, за да може да се наслаждавате на още по-голямо удобство и удоволствие при шофирането му.

sales@suzuki-gauto.bg

гр. София 1324, ж. к. Люлин 7
бул. “Царица Йоанна” №49

Работно време

Понеделник - Петък: 9:00 - 18:00

Събота: 9:00 - 15:00

Неделя: почивен ден

гр. Бургас, район “7-ми километър”

Свържете се с нас

Модел

Тип

Тип

Тандер Корпорация

Авариен ремонт на пътя, Автодиагностика на адрес, Оглед на кола преди покупка

Pin It on Pinterest

Share This