За нас

Ние сме  част от Тандер Корпорация, която е една от най-големите компании на българският пазар предлагащи всички съвременни услуги в сферата на продажбата, обслужването, ремонта и репаратурата на леки и товарни автомобили.

Оторизиран дилър на SUZUKI

През 2015 г. в гр. София към портфолиото се добави и дилърството на марката SUZUKI. Повече от 3 години се предлага  пълната продуктова гама на SUZUKI Motor Corporation – леки автомобили, мотоциклети, лодки  и извънбордни двигатели, както и оригинални резервни части и пълно следпродажбено гаранционно и извън гаранционно обслужване за тях.

Моделната гама на емблематичните автомобили SUZUKI  Vitara, SX4 S-Cross, Jimny и многофункционалните модели Ignis, Swift, Baleno и Celerio са  забележителната комбинация от стил, комфорт и икономичност.

Мотоциклетите SUZUKI са предпочитани сред почитателите на високата скорост, защото те превръщат всяко каране в едно незабравимо преживяване чрез уникалния синхрон  между перфектен аеродинамичен дизайн и голяма мощност.

Извънбордните двигатели SUZUKI са едни от най-търсените и предпочитани артикули на марката.

Любителите на водния отдих имат богат избор от надуваеми лодки SUZUMAR, които се отличават със своята устойчивост и надеждност.

Тъй като сме част от една и съща бизнес група, в SUZUKI предлагаме  rent-a-car услугите на Джи Ей Рент ЕООД.  Партньорство ни с Приум която предоставя оперативен лизинг или дългосрочен наем ни дава възможност да отговорим на високите потребности на нашите корпоративни клиенти. Срандарт Моторс ООД затваря цикъла на услугите и предлагаме изкупуване на старият автомобил на клиента срещу закупуването на нов.

30 години Тандер Корпорация

Стартирала дейността си преди повече от 30 години, днес Тандер Корпорация обединява 16 дружества предлагащи всички съвременни услуги в сферата на продажбата, обслужването, ремонта и репаратурата на леки и товарни автомобили. 

Посетете ни

ДЖЕНЕРЪС АУТО ЕАД – Suzuki (шоурум)

гр. София 1324, ж. к. Люлин 7, бул. “Царица Йоанна” №49

 

Нашата последователна търговска политика ни води към развитие и  нашите клиенти  могат  да ни посетят и в гр. Бургас.

ДЖЕНЕРЪС АУТО ЕАД - Suzuki (шоурум)

Гр. София 1618, район Витоша, ул. “Бяло поле” №8Д

Нашият екип

Дългогодишният професионален опит на нашият екип и позитивно отношение към клиентите е това, с което се гордеем най-много.

sales@suzuki-gauto.bg

гр. София 1324, ж. к. Люлин 7
бул. “Царица Йоанна” №49

Работно време

Понеделник - Петък: 9:00 - 18:00

Събота: 9:00 - 15:00

Неделя: почивен ден

гр. Бургас, район “7-ми километър”

Свържете се с нас

Модел

Тип

Тип

Тандер Корпорация

Авариен ремонт на пътя, Автодиагностика на адрес, Оглед на кола преди покупка

Pin It on Pinterest

Share This