Промоции

Suzuki_promo
Направете изгодна инвестиция

Възползвайте се от възможността сами да конфигурирате желания автомобил и той да бъде произведен единствено за вас. Направете изгодна инвестиция със специалната ни отстъпка и запазете настоящата му цената. Всичко това срещу аванс от само 1%.

Лесно е:

 • изберете оборудването, което отговаря на нуждите ви
 • изберете цвета, който винаги сте желали
 • изберете тип задвижване – предно или 4×4
 • възползвайте се от специалната отстъпка

Свържете се с нас

Всеки автомобил SUZUKI идва със 7 години гаранция или 140 000 км пробег (което настъпи първо) и 7 години безплатна пътна помощ до най-близкия оторизиран сервиз на SUZUKI в България.

Вземи директно ценово предимство със SUZUKI SCRAP BONUS
Вземи директно ценово предимство със SUZUKI SCRAP BONUS

Най-вълнуващите моменти се случват по един път в годината –

Рожденият ти ден, ваканцията на екзотичен остров…

Една е и сделката на годината. Не я пропускай!

Замени своя стар автомобил с нов и вземи директно ценово предимство със

Защо SUZUKI SCRAP BONUS?

Програмата SUZUKI SCRAP BONUS следва глобалната визията на Suzuki Motor Corporation за максимално намаляване на вредните отпечатъци върху околната среда. Насърчаването на намаляването, рециклирането и правилното третиране на отпадъци от производството и продуктите, чрез технологии и системи за рециклиране на автомобили, е ключов фактор във философията на марката за опазване на природата.

Как работи SUZUKI SCRAP BONUS?

Имаш автомобил, който е на възраст над 15 години и не  можеш да разчиташ на него или вече е напълно  излязъл от употреба. Без значение от неговата марка и състояние, чрез програмата SUZUKI SCRAP BONUS ние ще го рециклираме вместо теб*, а ти ще получиш директно ценово предимство при покупката на нов автомобил SUZUKI.

Необходимо е само да направиш  следното:

1. да се свържеш  с дилър на SUZUKI и да заявиш  своето желание да рециклираш  стария си автомобил, уточнявайки неговата локация**

2. да ни предадеш  двата талона на автомобила (голям и малък), двете регистрационни табели на автомобила и копие от личната ти карта***

3. да ни се довериш и да бъдеш спокоен, че ние ще дерегистрираме автомобила ти в КАТ и ще го свалим от отчет

Ако през последните 2 години си бил отговорен към природата и вече си  предал своя стар автомобил за рециклиране, също ще те бонусираме.  Трябва само да ни представиш копие на  Удостоверението, което си получил от фирмата рециклирала автомобила ти.

А ако искаш да ни предадеш стария си автомобил за рециклиране сега, но все още не си готов за покупка на нов, ще ти дадем ваучер за стойността на SUZUKI SCRAP BONUS, валиден до края на 2021-ва година.

Каква е стойността на SUZUKI SCRAP BONUS?

Стойността на директното ценово предимство по програмата SUZUKI SCRAP BONUS е в размер на 2 000 лв. и важи за всички модели от актуалната ни автомобилна гама:
SWIFT HYBRIDIGNIS HYBRIDVITARA HYBRID, S-CROSS HYBRIDJIMNY

Вземи  своя  SUZUKI SCRAP BONUS сега и направи сделката на годината!

Свържете се с нас

Всеки автомобил SUZUKI идва със 7 години гаранция или 140 000 км пробег (което настъпи първо) и 7 години безплатна пътна помощ до най-близкия оторизиран сервиз на SUZUKI в България.

Програмата е с национално покритие и е валидна до 31.12.2021г. или до нейното изменение. Тя не се комбинира с други текущи промоции или ценови програми.

SUZUKI България си запазва правото да променя условията по програмата (стойност и начин на прилагане на бонуса, времетраене и покритие) без предупреждение.

* Дилърите на SUZUKI и/или оторизирания от тях доставчик на услугата по рециклиране може да откаже приемане на ИУМПС в следните случаи: 1/ няма упълномощен представител на собственика при предаване на ИУМПС; 2/ при замърсяване на ИУМПС, което представлява риск за човешкото здраве; 3/ ИУМПС съдържа отпадъци, които не са част от него.

** Организирането и осигуряването на превоза на ИУМПС се извършва от дилърите на SUZUKI или оторизиран от тях доставчик на услугата.

*** Дилърите на SUZUKI са регистрирани като администратори на лични данни и спазват стриктно политиката за защита личните данни. Всеки клиент ще бъде информиран за начина, по който неговите лични данни ще бъдат обработени и съхранявани, и ще даде свое писмено съгласие за това.

SUZUKI V-STROM
Легендарният приключенец на две колела сега на цени от 265 лв./мес.

Там, където искаш да бъдеш, може да стигнеш само със SUZUKI V-STROM.

Вземи повелителя  на приключенията с месечни вноски от 265 лева с ДДС!

V-STROM 650 от 265 лв./мес.

V-STROM 650 ХТ  от 282   лв./мес.

V-STROM 1050 от 396 лв./мес.

V-STROM 1050 ХТ  от 419 лв./мес.

 

ВЗЕМИ ЛИЧНА ОФЕРТА 

Всеки нов мотоциклет SUZUKI идва със 4 години гаранция или 80 000 км пробег (което настъпи първо) и 4 години безплатна пътна помощ до най-близкия оторизиран сервиз на SUZUKI в България.

Посочените примерни погасителни месечни вноски са с ДДС и са изчислени при банково финансиране със срок от 72 месеца и 5,5% лихвен процент. SUZUKI България си запазва правото да променя условията по банковото финансиране без предупреждение.

Свържете се с нас

Кампанията е с национално покритие и е валидна от 17.03.2021г. до нейното изменение. Тя не се комбинира с други текущи промоции или ценови програми.

 

Закупуване на автомобили SUZUKI от служители на партньорски компании

Вече 25 години SUZUKI радва българските почитатели на красивите и надеждни автомобили, предоставяйки им балансирана гама компактни градски модели и високотехнологични кросоувъри, оригинални резервни части и аксесоари за тях, както и професионално следпродажбено обслужване.

В израз на нашето уважение към гласуваното доверие и установените добри партньорски отношения през годините, създадохме програма със специални условия за закупуване на леки автомобили SUZUKI, валидна за всички служители на следните компании:

 • ХЮЛЕT-ПАКАРД, ХЮЛЕT-ПАКАРД ЕНТЪРПРАЙС
 • IBM БЪЛГАРИЯ
 • SAP LABS БЪЛГАРИЯ, SAP БЪЛГАРИЯ
 • ВИСТЕОН ЕЛЕКТРОНИКС БЪЛГАРИЯ
 • TRADOLOGIC
 • БТК / VIVACOM
 • КВС ГРУПА: ИНТЕРЛИЙЗ, СИБАНК, ОББ, ДЗИ
 • ПОЩЕНСКА БАНКА, ЕРБ ЛИЗИНГ
 • РАЙФАЙЗЕН БАНК, РАЙФАЙЗЕН ЛИЗИНГ БЪЛГАРИЯ
 • УНИКРЕДИТ БАНК, УНИКРЕДИТ ЛИЗИНГ
 • MODIS IT OUTSOURCING – An Adecco Group Company
 • EXPERIAN BULGARIA
 • SUTHERLAND BULGARIA

Ако Вие сте част от екипа на тези водещи на българския пазар компании, не се колебайте да се възползвате от нашите специални цени за нови автомобили SUZUKI!

Валидността на програмата е до 31 декември 2019г. или до нейното изменение.

За повече информация относно програмата, организиране на пробно шофиране и/или заявка за индивидуална оферта, моля свържете се с нас.

Погрижи се за своя автомобил SUZUKI на пакетни цени от 79 лв.

Той беше там за най-щастливия ден… за първото море… за първия учебен ден…

Той винаги е бил до теб, защото е част от семейството. 

Погрижи се за своя автомобил SUZUKI сега на специални пакетни цени от 79 лв. с ДДС

и вземи 15% отстъпка при следващо посещение.* 

За повече информация по промоцията, моля свържи се с нас.

Очакваме те!

01.09.2019 / 30.09.2019 – За цялата страна

Преференциални отстъпки за нови автомобили за целеви групи

Вече 25 години SUZUKI радва българските почитатели на красивите и надеждни автомобили, предоставяйки им балансирана гама компактни градски модели и високотехнологични кросоувъри, както и професионално следпродажбено обслужване за тях.

Създадохме програма с преференциални отстъпки за нови автомобили SUZUKI, насочена към следните целеви групи: лекари, ветеринарни лекари, зъболекари, нотариуси, адвокати, моряци, земеделски производители, университетски преподаватели и професори, одитори, експерт счетоводители и архитекти.

VITARA   -9%   /   S-CROSS   -9%   /   SWIFT   -9%   /   BALENO   -9%   /   IGNIS   -9%   /   CELERIO   -7%

*Посочените отстъпки се прилагат на база цената на автомобила преди ECO BONUS. Условията по програмата не се комбинират с други текущи ценови промоции.

SUZUKI България си запазва правото да променя условията по промоцията (цени, времетраене и покритие) без предупреждение. 

За повече информация относно програмата, организиране на пробно шофиране и/или заявка за индивидуална оферта, моля свържете се с нас.

sales@suzuki-gauto.bg

гр. София 1324, ж. к. Люлин 7
бул. “Царица Йоанна” №49

Работно време

Понеделник - Петък: 9:00 - 18:00

Събота: 9:00 - 15:00

Неделя: почивен ден

гр. Бургас, район “7-ми километър”

Свържете се с нас

Модел

Тип

Тип

Тандер Корпорация

Авариен ремонт на пътя, Автодиагностика на адрес, Оглед на кола преди покупка

Pin It on Pinterest

Share This