През август марката регистрира рекордни продажби за последните четири лета

Официалният вносител на SUZUKI MOTOR CORPORATION за България – МИРКАТ ООД, изпраща едно наистина легендарно лято. Г-н Илиян Иванов, Директор Продажби и Развитие на Дилърска мрежа, споделя, че август 2018 г. е с рекорден резултат за последните четири лета, като е достигнат ръст спрямо същия месец миналата година от 117%. Най-голяма заслуга за увеличението на продажбите има легендарният модел – SUZUKI VITARA.

От компанията отбелязват, че всеки втори нов автомобил SUZUKI, продаден през месеците юни, юли и август тази година е бил именно VITARA и уточняват, че няма нищо случайно в това. Последното поколение на популярния SUV на японския производител доказа своите възможности и спечели много нови клиенти за марката през последните три години. От началото на месец юли родният вносител обяви и специални Final Edition цени за модела, което го превърна в един от най-добрите избори на пазара у нас като съотношение цена – качество.

Целите на компанията са да задържат тази тенденция, като ще разчитат на очакваните до края на годината попълнения в автомобилната гама на SUZUKI – обновената VITARA с планирана премиера през месец октомври и изцяло новото JIMNY, които вече привлякоха вниманието на аудиторията.

Радостта от това легендарно лято, компанията ще запази и през предстоящата есен, когато марката ще отбележи 25 години от своето присъствие на българския пазар. Щастливият рожденик вече обяви своите първи празнични предложения – специални юбилейни цени за градските си емблеми – IGNIS, SWIFT и BALENO, и 25% отстъпка за масла, резервни части и аксесоари за всички автомобили, мотоциклети и извънбордни двигатели, като обещава и още изненади.

Pin It on Pinterest

Share This